KONYA / SELÇUKLU - Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İşletmeye Devam için Önemli DUYURU!

İşletmede beceri eğitimine (staj) devam etmek isteyen öğrencilerimiz;

Sayın Veli,

T.C Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü nün 20/03/2020 tarih ve 5765015 sayılı yazıları gereği,

23-27 Mart tarihleri arasında işletmede beceri eğitimine (staj) devam etmek isteyen öğrencilerimiz gerekli izin dilekçesini 23 Mart pazartesi günü ilgili Md Yrd dan alabileceklerdir.

İşletmeye devam etmek isteyen öğrencilerimiz için aşağıdaki bağlantıdan indireceğiniz işletme devam dilekçesini yazdırıp, Velisi, İşletme yetkiisi ve Öğrenci imzalayarak en geç 23 Mart Pazartesi günü okulumuzda ilgili M. Yard. na teslim ederek 23-27 Mart haftası işletmeye devam edebilirler.

İşletmeye Devam Dilekçesini buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

NOT: Devam etmek istemeyen ogrencilerimizin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur, ücretsiz izinli sayılacaklardır.

Murat AKSOY okul müdürü

Yayın: 21.03.2020 - Güncelleme: 21.03.2020 14:02 - Görüntülenme: 126

Etiketler :
ibe işletme staj devam okul izin